Известие

Collapse
No announcement yet.

Олекотена шайба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
    To зависи и кой ти прави ремапа!
    Който и да ти прави ремапа, при обикновенна атмосферка, без нищо пипано по двг-то, рядко може да има повишение на коне повече отколкото пръсти имаш на едната ръка, ако мапера е малко богче, бих включил и другата ръка......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А има ли някаква конструктивна разлика между стандартната /на бензинова кола /и олекотената шайба ?
      като гледам демпферната шайба на дизел и олекотената имат разлика / доколкото знам има някаква гума която обира вибрациите /

Comment

Нормалната е демпферна. Олекотената не е.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

колеги за коя шайба си олекотявате вие??? тази която върти серпентиновия ремък ли ?
          От какъв матерял се прави олекотената шайба, че ми стана интересно!!! по малка ли е от стандартната и защо ?
          съжалявам за тъпунгерските ми въпроси, но питам защото евентуално може и аз да си олекотя мойта.
          + ги видях колата се развъртала доста повече на ниските....
          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
            колеги за коя шайба си олекотявате вие??? тази която върти серпентиновия ремък ли ?
            От какъв матерял се прави олекотената шайба, че ми стана интересно!!! по малка ли е от стандартната и защо ?
            съжалявам за тъпунгерските ми въпроси, но питам защото евентуално може и аз да си олекотя мойта.
            + ги видях колата се развъртала доста повече на ниските....
            Колега, виж първия пост в платената обява на Ферариста. Да - олекотена се прави шайбата на каналн ия ремък ( той не е серпентинов - няма такъв ремък или поне аз не съм чувал за такъв ).
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
              Колега, виж първия пост в платената обява на Ферариста. Да - олекотена се прави шайбата на каналн ия ремък ( той не е серпентинов - няма такъв ремък или поне аз не съм чувал за такъв ).

еми става въпрос за ремъка който върти : хидравликата, алтернатора и климатика, в ауто дата са го наименували серпентинов .....иначе да този който върти каналният ремък
              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

То за този ремък и аз се чудех кой е,намирах го като пистов,серпентинов,алтернаторен и нали несъм много в час незнаех дали се говори за еднин и същ
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                X