Първоначално публикувано от jzonkom
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Олекотена шайба
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Comment
-
колеги за коя шайба си олекотявате вие??? тази която върти серпентиновия ремък ли ?
От какъв матерял се прави олекотената шайба, че ми стана интересно!!! по малка ли е от стандартната и защо ?
съжалявам за тъпунгерските ми въпроси, но питам защото евентуално може и аз да си олекотя мойта.
+ ги видях колата се развъртала доста повече на ниските....Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщениеколеги за коя шайба си олекотявате вие??? тази която върти серпентиновия ремък ли ?
От какъв матерял се прави олекотената шайба, че ми стана интересно!!! по малка ли е от стандартната и защо ?
съжалявам за тъпунгерските ми въпроси, но питам защото евентуално може и аз да си олекотя мойта.
+ ги видях колата се развъртала доста повече на ниските....sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеКолега, виж първия пост в платената обява на Ферариста. Да - олекотена се прави шайбата на каналн ия ремък ( той не е серпентинов - няма такъв ремък или поне аз не съм чувал за такъв ).
еми става въпрос за ремъка който върти : хидравликата, алтернатора и климатика, в ауто дата са го наименували серпентинов.....иначе да този който върти каналният ремък
Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
-
То за този ремък и аз се чудех кой е,намирах го като пистов,серпентинов,алтернаторен и нали несъм много в час незнаех дали се говори за еднин и същAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment